Gratis dakinspectie laten uitvoeren

Zonnepanelen leggen

Bereid uw huis voor op de toekomst met zonnepanelen! 
Vrijblijvend contact

Zonnepanelen leggen

Iedereen doet wat, zo luidt de reclame van de overheid om te verduurzamen. Nu zullen de meeste daar geen boodschap aan hebben, maar het leggen van zonnepanelen heeft natuurlijk altijd een aantal voordelen. Op deze pagina nemen wij u mee door een aantal veel gestelde vragen.

Op deze pagina nemen wij u mee door het bijplaatsen of bijleggen van zonnepanelen, de voordelen van het plaatsen of leggen van zonnepanelen, de kosten van het plaatsen of leggen van zonnepanelen, het rendement van zonnepanelen en het laten aansluiten van uw zonnepanelen.

ONZE AANPAK!

Offerte zonnepanelen

OFFERTE ZONNEPANELEN

Zonneplan maken

INSTALLATIE PLAN ZONNEPANELEN

Zonnepanelen installeren

ZONNEPANLEN INSTALLEREN

Zonnepanelen monitoren

ZONNEPANELEN MONITOREN

zonnepanelen plaatsen
Zonnepanelen plaatsen

Voordelen zonnepanelen plaatsen / leggen

Het allerbelangrijkst aan het plaatsen of leggen zijn natuurlijk de voordelen. Op het moment dat het geen voordeel oplevert om iets te doen, waarom zou je het dan doen? Nu is het zo dat het plaatsen of leggen van zonnepanelen een aantal belangrijke voordelen heeft wat het uiterst interessant maakt om zonnepanelen aan te schaffen.

Een aantal goede redenen om zonnepanelen te plaatsen of leggen, nemen wij met u door. Onderaan zullen we ze overzichtelijk opsommen. Het plaatsen of leggen van zonnepanelen is zeker de laatste tijd erg interessant geworden. Dit komt door de belachelijk hoge energiekosten. Het investeren in zonnepanelen is dan een goede oplossing. Zelfs als u, nu nog met een vast contract zit is het verstandig om tijdig te investeren in het plaatsen of leggen van zonnepanelen.

Een ander voordeel om in 2023 te investeren in het plaatsen of leggen van zonnepanelen is dat de overheid het BTW-tarief op zonnepanelen heeft verlaagd naar 0%! Daarmee bespaart u de 21% BTW die er eerder overheen zat!

Naast het BTW voordeel wat dit oplevert is het nog interessanter doordat veel gemeentes het plaatsen of leggen van uw zonnepanelen subsidieert. Hierdoor is het aanschaffen en laten plaatsen of leggen van zonnepanelen nog aantrekkelijker. Kijk op de website van uw gemeente welke subsidies u hiervoor kunt aanvragen!

Tot slot, het plaatsen van zonnepanelen zorgt ervoor dat u, uw eigen groene energie opwekt! En of u, nu voor of tegen de klimaatdoelen en -plannen van de overheid bent. Zelf wat doen voor het klimaat geeft altijd een goed en groen gevoel toch?

Kortom nog even de belangrijkste voordelen op een rij:

 • Besparen op de hoge energiekosten;
 • Profiteren van 0% BTW op zonnepanelen;
 • Aanspraak maken op subsidies (om uw energiekosten te verlagen);
 • En een beetje groene energie opwekken en bijdragen aan het klimaat.

Neem direct contact op om uw voordelen binnen te slepen.

Hoe kan u ons contacteren?

Telefonisch
contact

2

Offerte

aanvragen

3

Mail 

contactmoment

4

Contact formulier website

Gratis dakinspectie laten uitvoeren
Kosten zonnepanelen plaatsen

Kosten zonnepanelen plaatsen / leggen

Als u zonnepanelen wilt laten plaatsen of leggen dan bent u, vast benieuwd naar de kosten. Nu is het wel zo dat het erg lastig is om een inschatting qua kosten te doen voor het laten plaatsen of leggen van zonnepanelen. De kosten voor het laten plaatsen of leggen van zonnepanelen kunnen namelijk sterk variëren.

Hoe komt het dat de kosten voor het plaatsen of leggen van zonnepanelen zo sterk variëren, hoor ik u vragend denken. Dit kunnen wij wel verklaren. De kosten voor het laten plaatsen of leggen van zonnepanelen kunnen zo sterk variëren, omdat het afhankelijk is van een aantal factoren.

De belangrijkste hebben wij hieronder voor u opgesomd. De kosten voor het plaatsen of leggen van zonnepanelen worden voornamelijk bepaald door:

 • Het aantal zonnepanelen;
 • Of de meterkast aangepast / vervangen moet worden;
 • Of de zonnepanelen ook geleverd moeten worden;
 • Welk type zonnepaneel, u geleverd wilt hebben;
 • Of de omvormer ook geleverd moet worden;
 • Welk type omvormer, u wilt gebruiken;
 • De hoogte van de subsidie van uw gemeente.

Neem contact op, voor een offerte op maat!

Zonnepanelen bijplaatsen / bijleggen

Wellicht heeft u echter al zonnepanelen en was u enkel op zoek naar een partij om zonnepanelen te laten bijplaatsen of bijleggen. Uiteraard verzorgen wij dat bij Vision Totaalbouw ook. Wij helpen onze klanten graag om nog een extra steentje bij te dragen aan het klimaat, extra rendement te behalen uit de bestaande en de bij te plaatsen of bij te leggen zonnepanelen.

Neem contact om met Vision Totaalbouw voor het bijplaatsen of bijleggen van zonnepanelen.

Kosten zonnepanelen bijplaatsen / bijleggen

Voor de kosten van zonnepanelen bijplaatsen of bijleggen geldt eigenlijk hetzelfde als voor het leggen van zonnepanelen. De kosten voor het leggen van zonnepanelen variëren sterk, maar dit zelfde geldt voor het bijplaatsen / bijleggen van zonnepanelen. De voordelen voor het bijplaatsen of bijleggen van zonnepanelen zijn vrijwel dezelfde als voor het leggen van zonnepanelen, alleen dan net ietsje meer.

De kosten voor het bijplaatsen of bijleggen van zonnepanelen worden bepaald door:

 • Het aantal bij te plaatsen zonnepanelen;
 • Of de meterkast aangepast / vervangen moet worden;
 • Of de zonnepanelen ook geleverd moeten worden;
 • Welk type zonnepaneel, u geleverd wilt hebben;
 • Of de omvormer geschikt is voor de extra panelen;
 • Of een eventuele nieuwe omvormer ook geleverd moet worden;
 • Welk type omvormer, u wilt gebruiken / nodig heeft;
 • De hoogte van de subsidie van uw gemeente.

Kortom veel bepalende factoren om, een natte vinger inschatting te geven. Wanneer wij bovenstaande gegevens van u, hebben ontvangen, dan kunnen wij een goede inschatting geven.

Neem contact op met Visiontotaalbouw, voor een offerte op maat voor het bijplaatsen of bijleggen van zonnepanelen.

Gecertificeerde dakdekkers van Visiontotaalbouw
Rendement zonnepanelen
Rendement zonnepanelen

Rendement zonnepanelen

Het rendement van zonnepanelen. Wanneer u zonnepanelen neemt wilt u vanzelfsprekend gaan voor het hoogste rendement van uw panelen. Dit levert natuurlijk het meeste op en zo verdient u ze ook het snelste terug.

Het rendement van uw zonnepanelen wordt echter beïnvloed door een divers aantal aan factoren. De belangrijkste hierbij is het type zonnepaneel, het verschilt namelijk per type zonnepaneel hoeveel deze oplevert. Naast het type is natuurlijk ook de plaatsing van de zonnepanelen erg lastig. Hoe meer zonuren je panelen opvangen, hoe beter het rendement.

Neem contact op met Visiontotaalbouw om de plaatsing van je zonnepanelen te bespreken!

Naast de plaatsing van je zonnepanelen is het natuurlijk ook nog erg belangrijk hoeveel panelen je hebt. Je opbrengt en dus je rendement per paneel gaat keer het aantal panelen.

Kortom de belangrijkste bepalende factoren voor het rendement van je zonnepanelen zijn:

 • Het aantal zonnepanelen;
 • Type zonnepaneel;
 • Zonuren van de zonnepanelen.

Neem contact op met Visiontotaalbouw voor het leggen van je zonnepanelen voor het bepalen van het meeste rendement.

Zonnepanelen laten leggen door Visiontotaalbouw

Zoals eerder benoemd is het belangrijk om het plaatsen van je zonnepanelen over te laten aan een professionele partij. Door het laten leggen van zonnepanelen over te laten aan een professionele partij is het hoogste rendement gegarandeerd. Daarnaast kunnen wij u uitgebreid adviseren over de voordelen.

Visiontotaalbouw heeft veel ervaring met het leggen van zonnepanelen. Het laten leggen van zonnepanelen kunt u, dan ook het beste overlaten aan Visiontotaalbouw.

Neem contact op met Visiontotaalbouw voor een vrijblijvende offerte om het laten leggen van uw zonnepanelen te ontzorgen!

Zonnepanelen laten aansluiten

Naast het laten leggen kunt u ook het laten aansluiten van zonnepanelen volledig laten ontzorgen. Visiontotaalbouw heeft jaren ervaring in zowel het leggen van zonnepanelen als het aansluiten van zonnepanelen.

Kom direct in contact om uw zonnepanelen te laten leggen en aan te laten sluiten!

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Zoals de naam al aangeeft zijn wij gespecialiseerd in totaalbouw. Bent u opzoek naar een bedrijf voor complete renovatie van uw huis, dan bent u bij Visontotaalbouw aan het juiste adres. Ook voor kleine reparaties of storingen staan wij voor u klaar! 

Waarom kiezen voor ons?

 • 24 uur per dag bereikbaar
 • Storingsdienst
 • Binnen 2 uur op locatie
 • Gecertificeerde medewerkers
 • Altijd garantie op papier
 • Tot 20 jaar garantie op onze diensten

Portfolio / Recente klantcases