--> Dakpanvervangingsdiensten - Vision Totaalbouw

Is uw dak toe aan vernieuwing of ziet u gebreken aan uw dak? 

Laat ons uw project volledig ontzorgen!

Verduurzaam je huis

Verduurzaam je huis met een dakrenovatie

Vrijblijvende offerte

Gratis en vrijblijvende dakinspectie

expert

12 jaar werkervaring onder een dak

Waarom kiezen voor een dakrenovatie?

Een dak is een belangrijk onderdeel van jouw woning of bedrijfspand. Het beschermt je tegen weer en wind en draagt bij aan een goede isolatie en energiebesparing. Maar wat als je dak verouderd is, beschadigd raakt of niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd? Dan is dakrenovatie dé oplossing!

 • Veiligheid: Een verouderd of beschadigd dak kan gevaarlijk zijn. Denk aan loszittende dakpannen of lekkages die voor vochtproblemen kunnen zorgen. Door te kiezen voor dakrenovatie zorg je voor een veilig dak dat jou en je gezin beschermt tegen ongewenste weersinvloeden.

 • Duurzaamheid: Een gerenoveerd dak is niet alleen veilig, maar ook duurzaam. Door te kiezen voor isolatie en duurzame materialen kun je flink besparen op je energierekening en draag je bij aan een beter milieu.

 • Kostenbesparing: Door tijdig te kiezen voor dakrenovatie voorkom je onnodige kosten en schade in de toekomst. Het vervangen van beschadigde dakpannen of het repareren van lekkages kan namelijk flink in de papieren lopen.

 • Esthetiek: Een mooi dak draagt bij aan de uitstraling van jouw woning of bedrijfspand. Met een dakrenovatie kun je kiezen voor nieuwe materialen en kleuren die volledig passen bij jouw wensen en stijl.

 • Waardevermeerdering: Een gerenoveerd dak kan de waarde van jouw woning of bedrijfspand verhogen. Potentiële kopers zijn namelijk bereid om meer te betalen voor een woning met een veilig, duurzaam en mooi dak.

Kies ook voor een veilig, duurzaam en mooi dak met dakrenovatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Samen zorgen we voor een dak dat voldoet aan jouw wensen en eisen!

Dakrenovatie dakpannen

Eens in de zoveel jaar is het dan ook echt tijd voor een dakrenovatie dakpannen. Bij een dakrenovatie dakpannen komt een hoop kijken. Het is altijd verstandig om met regelmaat een dakinspectie in te plannen. Een dakinspectie is altijd gratis. Door een dakinspectie kunt u de staat van uw dak nauwlettend in de gaten houden en bent u altijd op de hoogte of er renovaties, vervangingen of reparaties aan zitten te komen.

Een dakrenovatie dakpannen kan bestaan uit verschillende onderdelen maar niet altijd zijn alle onderdelen nodig. Vervangt u namelijk tijdig uw dakpannen? Dan is het vervangen van het dakbeschot vaak niet nodig. Vervangt u tijdig uw dakbeschot? Dan is het vervangen van de isolatie niet nodig.

Daarom is het belangrijk om tijdig een gratis dakinspectie in te plannen. 

Dakrenovatie
Dakpannen vervangen

Een vast onderdeel van een dakrenovatie dakpannen is het vervangen en dus leggen van de dakpannen. Wanneer u, uw dakpannen tijdig vervangt is het niet nodig om het dakbeschot of zelfs de dakisolatie te vervangen.

Bij het leggen van dakpannen werken we bij VIsion Totaalbouw volgens een vast principe. Hierbij wordt eigenlijk altijd dezelfde volgorde toegepast.

 • Afhalen dakpannen;
 • Inspectie dakbeschot;
 • Vervangen noodzakelijk?
 • Dan verwijderen dakbeschot;
 • Afvoeren dakbeschot;
 • Inspecteren isolatie;
 • Vervangen noodzakelijk?
 • Dan verwijderen isolatie;
 • Afvoeren isolatie;
 • Aanbrengen nieuwe isolatie;
 • Aanbrengen nieuw dakbeschot;
 • Leggen dakpannen.


Vanzelfsprekend wordt dakbeschot en dakisolatie alleen vervangen wanneer er sprake is van rot of andere schade aan deze delen van het dak. Of natuurlijk als uw wens is om deze delen van het dak meteen mee te nemen bij het leggen van de dakpannen. Het dak is dan natuurlijk al open en het is qua kosten beter om dit meteen mee te nemen.

Dakpannen laten leggen? Neem direct contact op met Visiontotaalbouw! 

Hoe kan u ons contacteren?

Telefonisch
contact

2

Offerte

aanvragen

3

Mail 

contactmoment

4

Contact formulier website

Geslaagde projecten

Hetzelfde dak alleen duurzamer

Waarom wij elk project tot een succes maken

expert

Ervaren en deskundige vakmensen

Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen. Zo ben je verzekerd van een perfecte uitvoering van je dakrenovatie.

Kwaliteit en garantie

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en leveren altijd kwaliteit. Daarom bieden wij ook garantie op onze werkzaamheden. 

Persoonlijke aandacht en advies

Bij Visiontotaalbouw sta jij als klant centraal. We denken graag met je mee en geven persoonlijk advies, zodat jouw nieuwe dak volledig aan jouw wensen voldoet.

Transparante communicatie

Bij Visiontotaalbouw vinden wij open en transparante communicatie erg belangrijk. Wij informeren je daarom altijd duidelijk en helder over de voortgang van de werkzaamheden.

efficiënt

Snelle en efficiënte uitvoering:

Wij begrijpen dat een dakvervanging veel impact kan hebben op je dagelijkse leven. Daarom zorgen wij voor een snelle en efficiënte uitvoering, zodat jij weer snel kunt genieten van een veilig en mooi nieuw dak.

Wat wij geloven

De nasmaak van slechte kwaliteit blijft veel langer hangen dan de zoete smaak van een laag prijsje.
Gratis dakinspectie laten uitvoeren

Gratis dakinspectie dakrenovatie

Wat is er nou mooier dan je eigen huis met als dakbedekking dakpannen? Niets toch? Maar net als met de banden van je auto zijn deze pannen slijtagegevoelig. Al denk je er waarschijnlijk iets minder over na. De APK keuring is een verplicht gegeven vanuit de overheid en zo weet je altijd of je auto nog in goede staat is.

Voor je huis en dak zijn deze keuringen een stuk minder verplicht maar zeker niet minder belangrijk. Je moet er niet aan denken dat de plaats waar al je persoonlijke eigendommen liggen opgeslagen en volledig is bekleed met meubels en de vloeren voorzien van vloerbedekking, laminaat of andere mooie afwerking.

Gelukkig is er iets vergelijkbaars als de APK-keuring. Bij Visiontotaalbouw hebben we dan ook de dakinspectie in het leven geroepen. De dakinspectie is helemaal gratis en brengt voor u dan ook geen kosten mee.

En kies voor een gratis dak inspectie!
Visiontotaalbouw

Vraag direct een dakdekker aan!

Laat ons uw project volledig ontzorgen!