Visiontotaalbouw

Een nieuwe look voor uw huis: onze professionele dakrenovatieservice

Laat ons uw project volledig ontzorgen!

Vrijblijvende offerte

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Binnen 2 uur op locatie

GRATIS DAKINSPECTIE GEEN VOORRIJKOSTEN

expert

GECETIFICEERDE BRANDERS 

Bitumen dakbedekking vervangen
Bitumen dakbedekking vervangen

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking, de ideale dakbedekking voor uw woning. De bitumen dakbedekking is zowel op het platte, als schuine dak toepasbaar .

De gemiddelde bitumen dakbedekking gaat zeker 25 jaar mee. De levensduur van de bitumen dakbedekking is natuurlijk wel afhankelijk van de dikte van de bitumen.

Je kan ook de levensduur van de bitumen enorm te verhogen door er een laag overheen aan te brengen hiervoor heb je een aantal mogelijkheden. om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de vele voordelen nemen we u mee op deze pagina over alle voordelen van bitumen dakbedekking.

Gecertificeerde dakdekkers van Visiontotaalbouw
Bitumen dakbedekking leggen plat dak

Bitumen dakbedekking vervangen

Uw dak beschermt u en uw huis tegen weersinvloeden en biedt privacy. Het is belangrijk dat het in goede staat is en dat u het regelmatig onderhoudt. Als uw bitumendakbedekking oud, beschadigd of gebarsten is, is het tijd om te overwegen om het te vervangen.

Wat biedt Visiontotaalbouw?

Visiontotaalbouw is gespecialiseerd in het vervangen van bitumendakbedekking en biedt u hoogwaardige producten en professionele installatiediensten. Onze ervaren en gekwalificeerde professionals zorgen ervoor dat uw nieuwe bitumendakbedekking wordt geïnstalleerd volgens de hoogste normen

Voordelen:

  • Langer meegaand dan traditionele dakbedekking
  • Bestand tegen weersinvloeden en veroudering
  • Verbetert de uitstraling van uw huis
  • Verhoogt de waarde van uw huis
  • Biedt uitstekende bescherming tegen regen, wind en sneeuw


Als u op zoek bent naar een bedrijf om uw bitumen dakbedekking te vervangen, kijk dan niet verder dan Visiontotaalbouw. Onze hoogwaardige producten en professionele installatiediensten zorgen ervoor dat uw dak er beter uitziet en beter presteert dan ooit tevoren. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Hoe kan u ons contacteren?

Telefonisch contact

2

Offerte 

aanvragen

3

Contact formulier website

Waarom wij elk project tot een succes maken

expert

Ervaren en deskundige vakmensen

Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen. Zo ben je verzekerd van een perfecte uitvoering van je dakrenovatie.

Kwaliteit en garantie

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en leveren altijd kwaliteit. Daarom bieden wij ook garantie op onze werkzaamheden. 

Persoonlijke aandacht en advies

Bij Visiontotaalbouw sta jij als klant centraal. We denken graag met je mee en geven persoonlijk advies, zodat jouw nieuwe dak volledig aan jouw wensen voldoet.

Transparante communicatie

Bij Visiontotaalbouw vinden wij open en transparante communicatie erg belangrijk. Wij informeren je daarom altijd duidelijk en helder over de voortgang van de werkzaamheden.

efficiënt

Snelle en efficiënte uitvoering:

Wij begrijpen dat een dakvervanging veel impact kan hebben op je dagelijkse leven. Daarom zorgen wij voor een snelle en efficiënte uitvoering, zodat jij weer snel kunt genieten van een veilig en mooi nieuw dak.

Wat wij geloven

De nasmaak van slechte kwaliteit blijft veel langer hangen dan de zoete smaak van een laag prijsje.

Offerte aanvragen

Meer inhoudelijke informatie

Bitumen dakbedekking

Wat is bitumen dakbedekking?

Bitumen dakbedekking is al bijna zo oud als het romeinse rijk. Bitumen wordt al eeuwen lang gebruikt in de scheepsbouw om een schip waterdicht te maken. Niet gek natuurlijk dat we het in de 21e eeuw nog gebruiken om onze daken waterdicht te maken. De bitumen dakbedekking fungeert uitermate goed als de ideale dakbedekking voor uw woning.

Er zijn verschillende soorten bitumen die worden gebruikt in dakbedekkingsmaterialen:Oxidatiebitumen: Dit type bitumen wordt verkregen door de raffinage van aardolie en is geschikt voor de productie van dakbedekkingsmaterialen die bestand zijn tegen weersinvloeden en veroudering.

Gemodificeerd bitumen: Dit type bitumen is versterkt met polymere materialen en is geschikt voor gebruik in extreme klimaten, zoals zeer hete of zeer koude temperaturen.APP (Atactic Polypropylene)-bitumen: Dit type bitumen is versterkt met polypropyleen en is geschikt voor de productie van dakbedekkingsmaterialen die bestand zijn tegen hitte en water.SBS (Styrene-Butadiene-Styrene)-bitumen: Dit type bitumen is versterkt met rubberachtige materialen en is geschikt voor de productie van flexibele dakbedekkingsmaterialen die bestand zijn tegen extreme temperatuurveranderingen en bewegingen.Het type bitumen dat wordt gebruikt voor dakbedekkingsmaterialen is afhankelijk van de specifieke eisen van het project en de locatie.

Levensduur bitumen dakbedekking

U kan de levensduur van de bitumen dakbedekking zeker tot 60 jaar verhogen. Hoe doen wij dit en wat zijn de mogelijkheden?

Regelmatig onderhouden:
Het regelmatig onderhouden van uw bitumen dakbedekking voorkomt vernieuwen/renoveren op de langere termijn. Onderhoud, zoals het inspecteren van de oppervlakte, het vervangen van beschadigd bitumen en het aanbrengen van een beschermende laag, kan helpen bij het verlengen van de levensduur van bitumen.

Wat verstaan wij onder regelmatig onderhoud? Elke één of twee jaar laten controleren van de bitumineuze dakbedekking.

Gebruik kwalitatief hoogwaardig bitumen:
Zorg dat u altijd bitumen van goede kwaliteit gebruikt, omdat dit de levensduur verbetert. Bij Vision totaalbouw gebruiken wij alleen hoogwaardige bitumen.

Het aanbrengen van bitumen is echt vakmanschap. De branders van Vision Totaalbouw hebben jaren lang ervaring in het branden van bitumineuze dakbedekking. Wanneer de bitumen verkeerd is aangebracht is de kans groot dat u op korte termijn lekkages aan uw woning te ondervinden.

Kiezelstenen:
Kiezelstenen verhogen de levensduur van uw bitumen dak en hebben een beschermende functie. Zo wordt in de winter de kou buitengehouden en in de zomer wordt de warmte buitenshuis gehouden. Het is dus zeker een aanrader om een laagje kiezelstenen op uw dak aan te laten brengen.

Groen dak:
Ja, het is mogelijk om bitumen dakbedekking te beschermen met groen.

Wat verstaan we onder een groen dak? Planten, mossen, kruiden en soms zelfs boompjes op een bitumen dak kunnen helpen bij het beschermen tegen zon, regen en andere weersinvloeden. Bovendien zorgen ze voor extra isolatie en het verminderen ze de opwarming van het dak.

Let op: In sommige gemeentes kan je hiervoor een subsidie aanvragen, omdat het groen een isolerende functies voor uw woning heeft!

Bitumen professioneel branden?

De dakdekkers van Visiontotaalbouw zijn gespecialiseerd in het vervangen en aanbrengen van bitumen dakbedekking.

Voor het branden van bitumen dakbedekking maken we alleen gebruik van hoogstaande materialen.

Bij Visiontotaalbouw werken we alleen met experts op hun vakgebied.

Gratis dakinspectie laten uitvoeren

Wees geen vreemde, laat van je horen!

Neem volledig vrijblijvend contact op voor een gratis dakinspectie. Geen voorrijkosten! 
Vrijblijvend contact