Gratis dakinspectie laten uitvoeren

Elektriciteit laten aanleggen door professionals

 • Gecertificeerde werknemers
 • VCA
 • Klant op nummer 1 
Vrijblijvend contact
24-7 spoedservice

24/7 Spoedreparatie

24/7 Staan wij voor u klaar om alle spoedgevallen z.s.m. te verhelpen!
Binnen 2 uur op locatie

Binnen 2 uur op locatie

Onze specialisten staan binnen 2 uur op locatie, voor een gepaste oplossing!

expert

Expert in totaalbouw

Door het aanbieden van een breed scala aan diensten, is geen klus te gek voor ons!

Elektricien van Visiontotaalbouw
Elektricien

De elektricien voor al uw klussen 

"Professionele en betrouwbare elektriciens voor al uw elektrotechnische werkzaamheden!

Bent u op zoek naar een elektricien voor uw woning of bedrijf? Zoek dan niet verder! Onze professionele en ervaren elektriciens zijn gespecialiseerd in al uw elektrotechnische werkzaamheden, van kleine reparaties tot grootschalige installaties.


Of het nu gaat om het installeren van verlichting, het vervangen van elektrische apparaten of het upgraden van uw elektriciteitsnetwerk, onze elektriciens leveren altijd uitstekend werk. We begrijpen dat elektriciteit een belangrijk onderdeel is van uw dagelijks leven en daarom zorgen we ervoor dat al onze werkzaamheden snel, efficiënt en zorgvuldig worden uitgevoerd.


Bovendien werken onze elektriciens alleen met hoogwaardige materialen en producten, zodat u verzekerd bent van een duurzame oplossing. We nemen de tijd om te begrijpen wat uw specifieke behoeften en wensen zijn en geven u advies over de beste oplossing voor uw situatie.


Onze elektriciens zijn gekwalificeerd en geregistreerd volgens de laatste veiligheids- en kwaliteitsnormen, zodat u verzekerd bent van de beste service. Bovendien bieden we een tevredenheidsgarantie aan, zodat u er zeker van bent dat u tevreden bent met het werk van onze elektriciens.


Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven en we bieden ook onderhoudscontracten aan, zodat u verzekerd bent van de beste prestaties van uw elektrische installaties.

Laat uw elektrotechnische zorgen achter en neem contact op met ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Onze elektriciens staan klaar om u te helpen bij al uw elektrotechnische werkzaamheden."

Wat doen onze elektriciens

Waar kunnen onze elektriciens u mee helpen?

Laat uw elektrotechnische zorgen achter en ontdek wat een elektricien voor u kan doen!

De diensten die wij als elektriciens voor u kunnen verrichten

 • Installatie van verlichting: Of het nu gaat om het installeren van binnen- of buitenverlichting, onze elektriciens helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw woning of bedrijf.
 • Reparatie en vervanging van elektrische apparaten: Van stroomstoringen tot kapotte stopcontacten, onze elektriciens zijn gespecialiseerd in de reparatie en vervanging van elektrische apparaten.
 • Upgraden van uw elektriciteitsnetwerk: Als uw huis of bedrijf meer vermogen nodig heeft, kunnen onze elektriciens uw elektriciteitsnetwerk upgraden naar de nieuwste normen.
 • Installatie van slimme verwarming en verlichting: Maak uw woning of bedrijf slim en energie-efficiënt met de installatie van slimme verwarming en verlichting.
 • 24/7 spoedreparaties voor kortsluiting
 • Aansluiten van laadpalen voor elektrische auto's.


Onze elektriciens zijn gekwalificeerd en geregistreerd volgens de laatste veiligheids- en kwaliteitsnormen en bieden altijd uitstekend werk. We werken alleen met hoogwaardige materialen en producten en bieden een tevredenheidsgarantie aan, zodat u er zeker van bent dat u tevreden bent met onze diensten.

Neem contact op met ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Onze elektriciens staan klaar om u te helpen bij al uw elektrotechnische werkzaamheden."

Wanneer elektriciteit vervangen?

Wanneer elektriciteit vervangen?

Er zijn een aantal indicatoren die aangeven dat uw elektriciteit vervangen moet worden, waaronder:

Leeftijd: Als uw elektriciteitsinstallatie ouder is dan 20-30 jaar, is het tijd om het te vervangen.

Veiligheidsproblemen: Als er brandbare materialen of andere veiligheidsproblemen zijn, zoals verouderde of beschadigde bedrading, moet uw elektriciteit vervangen worden.

Overbelasting: Als u regelmatig stroomstoringen ervaart of als uw stopcontacten regelmatig overbelast raken, kan dit wijzen op het nodig zijn om uw elektriciteitsinstallatie te vervangen.

Upgrade naar moderne technologie: Als u geïnteresseerd bent in het upgraden naar moderne technologieën, zoals slimme verlichting en verwarming, moet uw elektriciteit mogelijk vervangen worden om deze technologieën te kunnen ondersteunen.

Het is altijd het beste om een gekwalificeerde elektricien te raadplegen als u twijfelt over de staat van uw elektriciteitsinstallatie. Een elektricien kan u adviseren over de beste stappen die u moet ondernemen en u helpen bij het vervangen van uw elektriciteit indien nodig.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Zoals de naam al aangeeft zijn wij gespecialiseerd in totaalbouw. Bent u opzoek naar een bedrijf voor complete renovatie van uw huis, dan bent u bij Visontotaalbouw aan het juiste adres. Ook voor kleine reparaties of storingen staan wij voor u klaar! 

Waarom kiezen voor ons?

 • 24 uur per dag bereikbaar
 • Storingsdienst
 • Binnen 2 uur op locatie
 • Gecertificeerde medewerkers
 • Altijd garantie op papier
 • Tot 20 jaar garantie op onze diensten

Hoe wij te werk gaan

Fase 1: Plan

De eerste fase van het proces is het opstellen van een plan. Hiervoor komen we bij u langs om de mogelijkheden te bekijken, zodat we het visueel kunnen maken.

Fase 2: Check

Als we het plan uitgewerkt hebben en overeengekomen over de prijs, dan komen we in de volgende fase van het proces en kunne we de klus gaan inplannen.  

Fase 3 Uitvoering

De derde fase is het uitvoeren van de klus. Hiervoor hebben wij voor al de werkzaamheden een specialist in huis om uw klus te realiseren.

Portfolio / Recente klantcases

Meterkast vervangen, door visiontotaalbouw
Meterkast vervangen
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Meterkast vervangen

Dakrenovatie

Dakrenovatie

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Dakrenovatie

Zonnepanelen leggen
Zonnepanelen leggen
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Zonnepanelen leggen