Elektra professioneel laten aanleggen

Laat ons uw complete elektra in en buiten uw huis ontzorgen!

24-7 spoedservice

24/7 Spoedreparatie

24/7 Staan wij voor u klaar om alle spoedgevallen z.s.m. te verhelpen!
Binnen 2 uur op locatie

Binnen 2 uur op locatie

Onze specialisten staan binnen 2 uur op locatie, voor een gepaste oplossing!

expert

Expert in totaalbouw

Door het aanbieden van een breed scala aan diensten, is geen klus te gek voor ons!

Elektra vervangen
Elektra aanleggen

Elektra aanleggen

Elektra we gebruiken het maar al te graag voor een divers pakket aan toepassingen. Het kan echter zo zijn dat door veranderende wensen het noodzakelijk is om elektra aan te leggen.

Op zoek naar een partij om het aanleggen van uw elektra te verzorgen? Neem direct contact op!

Wanneer elektra vervangen
Wanneer elektra vervangen

Wanneer elektra aanleggen?

Elektra aanleggen kan noodzakelijk zijn, zoals zojuist benoemd bij het veranderen van wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de benodigde elektra bij het aanschaffen van die nieuwe jacuzzi, sauna of zonnebank. Op zulke grootverbruikers van stroom is uw net waarschijnlijk niet berekend. Maar het kan ook zo zijn dat u, uw nieuwe elektrische auto thuis wilt opladen en heeft gekozen voor een laadstation aan huis. Ook in zulke gevallen is het vaak nodig om elektra aan te leggen.

Bij het aanleggen van elektra gaat het om het aanleggen van nieuwe elektra op een plaats waar deze eerder nog niet was. Op deze pagina behandelen we dan ook specifiek het nieuw aanleggen van elektra. Bent u op zoek naar het vervangen van bestaande elektra? Lees dan verder op onze pagina elektra vervangen.

Of neem direct contact op, om het aanleggen van elektra te laten ontzorgen!

Elektra aanleggen nieuwbouw

De meest voorkomende plek waar sprake is van elektra aanleggen is in nieuwbouw. U heeft er vast al mee te maken gehad, of krijgt er wellicht nog mee te maken. Uw nieuwbouw woning aangeschaft.

Visiontotaalbouw kan de het totale aanleggen van elektra in nieuwbouw verzorgen. Neem direct contact op voor een advies op maat!

Het kan echter ook zo zijn dat u uw nieuwbouw woning al opgeleverd heeft gekregen en dat het aanleggen van elektra in uw nieuwbouw woning al verzorgd is. Maar u bedacht toch dat het hebben van een aantal extra stopcontacten wel prettig is. We kennen het allemaal, oh ja die lamp had je liever daar gezet. Vanaf de bank je telefoon opladen is ook wel prettig. Dingen waar je misschien op het moment zelf nog niet aan had gedacht.

Om allemaal maar te gaan lopen aanrommelen met verlengsnoeren en stekkerdozen is onhandig, het ziet er rommelig uit en sterker nog vaak zijn deze ook nog onveilig! Veel verlengsnoeren zeker als ze niet van goede kwaliteit zijn of niet beschikken over een aardekabel, zorgen voor kortsluiting en in het ergste geval brand!

Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Wij adviseren altijd om beter uw elektranet uit te breiden dan te gaan werken met allerlei verlengsnoeren en constructies. (Of uw huis noodgedwongen in te delen zoals u dat eigenlijk helemaal niet zou willen)

Neem contact op met Vision Totaalbouw om het elektra aanleggen nieuwbouw te laten ontzorgen.

Vervangen elektra

Elektra aanleggen plafond

Maar wellicht heeft u helemaal geen nieuwbouw om elektra aan te leggen. Het kan natuurlijk ook goed mogelijk zijn dat u opzoek was naar een partij voor het aanleggen van elektra boven het plafond. Bijvoorbeeld door die nieuwe tafel die u aangeschaft heeft.

Het mooiste is natuurlijk als u de lamp en dus het stroompunt recht boven de tafel heeft. Omdat het best wel een ingewikkeld klusje is en u het plafond natuurlijk niet onnodig wilt beschadigen kunt u hiervoor het beste kiezen voor een professionele partij.

Het aanleggen van elektra boven het plafond kunnen wij voor uw vakkundig verzorgen. Neem contact op met vision totaalbouw om het aanleggen elektra boven uw plafond te verzorgen.

Elektra aanleggen voor spotjes

Spotjes ze zijn de laatste tijd erg in. En logisch, ze zijn makkelijk in te stellen op bepaalde punten. Het ziet er modern uit, het zijn energiezuinige lampen. Maar voor spotjes moet ook elektra aangelegd te worden. We hadden het zojuist al over elektra aanleggen plafond, eigenlijk geldt voor spotjes (afhankelijk van de locatie) een beetje hetzelfde.

Om spotjes te plaatsen moet er eerst elektra aangelegd worden voor spotjes. Vision Totaalbouw kan het aanleggen van elektra voor spotjes voor u vakkundig verzorgen.

Neem direct contact op met Vision Totaalbouw om het elektra aanleggen voor spotjes volledig uit handen te nemen!

Vervangen elektra

Elektra aanleggen buiten

Die nieuwe jacuzzi in de achtertuin, of de warmtelamp onder uw veranda ze maken het nog comfortabeler om te verblijven in uw achtertuin. Maar, ze hebben wel elektra nodig om te kunnen draaien.

Veel woningen hebben buiten echter nog geen of nog niet voldoende elektra. Omdat het steeds gebruikelijker is dat we onze telefoons onder de veranda kunnen opladen, onze jacuzzi lekker warm kunnen stoken, de warmtelamp ’s avonds aan kunnen zetten of gewoon lekker TV kunnen kijken wordt elektra buiten steeds belangrijker.

Het aanleggen van elektra buiten kan echter een hele klus zijn. Zeker wanneer u niet precies weet hoe u dit moet aanpakken. Bij het aanleggen van elektra buiten komt namelijk nog meer kijken dan bij het standaard aanleggen van elektra binnen.

Elektra buiten krijgt namelijk te maken met allerlei weersomstandigheden maar voornamelijk vocht. Zoals iedereen wel weet is het vocht en elektra geen goede combinatie. Daarom moet bij elektra buiten ook rekening worden gehouden met deze omstandigheden. Zo worden er speciale kabels toegepast en worden de stopcontacten waterproof geïnstalleerd.

Maar hier houdt het niet op. Ieder deel van uw huis is aangesloten op een groep in uw meterkast / groepenkast / verdeelkast. Wanneer u nog geen elektra buiten had en wel elektra wil laten aanleggen buiten, dan is het verstandig om uw groepenkast uit te breiden. De kans op een storing met elektra die buiten aangelegd is, is namelijk een stuk groter. Dit komt bijvoorbeeld door regen die door veroudering toch via de kabels, stopcontacten of op andere manier met de elektra in aanraking komt. U wilt bij een storing in de groep buiten, niet dat uw overig elektra ook uitvalt. Bij het aanleggen van elektra buiten adviseren wij dan ook altijd uw meterkast, groepenkast of verdeelkast uit te breiden met een extra groep.

Visiontotaalbouw kan het aanleggen van elektra buiten voor u probleemloos realiseren. Zo weet u zeker dat u goed zit en kan er niks aan twijfel worden over gelaten.

Wat kost elektra aanleggen

De kosten voor elektra aanleggen kunnen sterk variëren. Dit hangt namelijk af waar u de elektra wilt laten aanleggen.

Wilt u elektra aanleggen buiten? Dan moet de kabel vaak van binnen naar buiten worden gebracht, vervolgens moet deze kabel vaak ingegraven worden, soms onder de bestrating, soms gewoon door de tuin. Daarna is het weer afhankelijk waar u stroompunten (stopcontacten) wilt laten maken. Hoeveel stopcontacten u wilt laten maken en ga zo maar door.

In het geval dat u elektra wil aanleggen voor spotjes dan is het weer afhankelijk van het aantal spotjes, lengte van de te trekken kabels, type materiaal van het plafond en nog veel meer factoren.

Wanneer u elektra wilt aanleggen oven het plafond, dan geldt eigenlijk hetzelfde. Hier is het echter afhankelijk met welk doel u elektra wil aanleggen boven het plafond.

Ook bij het aanleggen van elektra in nieuwbouw is het moeilijk om zo een grove schatting te geven. De prijzen variëren vanzelfsprekend nogal, of het nu gaat om 1 kamer, het hele huis, hoeveel stroompunten per kamer en ga zo maar door.

Wanneer u wilt weten wat de kosten zijn voor het aanleggen van elektra, kunt u het beste contact opnemen met Visiontotaalbouw. Onze experts kunnen samen met u de benodigde gegevens doornemen en tot een persoonlijke vrijblijvende offerte komen.

Neem direct contact op met Visiontotaalbouw voor een vrijblijvende prijs op maat!

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Zoals de naam al aangeeft zijn wij gespecialiseerd in totaalbouw. Bent u opzoek naar een bedrijf voor complete renovatie van uw huis, dan bent u bij Visontotaalbouw aan het juiste adres. Ook voor kleine reparaties of storingen staan wij voor u klaar! 

Waarom kiezen voor ons?

  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Storingsdienst
  • Binnen 2 uur op locatie
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Altijd garantie op papier
  • Tot 20 jaar garantie op onze diensten

Hoe wij te werk gaan

Fase 1: Plan

De eerste fase van het proces is het opstellen van een plan. Hiervoor komen we bij u langs om de mogelijkheden te bekijken, zodat we het visueel kunnen maken.

Fase 2: Check

Als we het plan uitgewerkt hebben en overeengekomen over de prijs, dan komen we in de volgende fase van het proces en kunne we de klus gaan inplannen.  

Fase 3 Uitvoering

De derde fase is het uitvoeren van de klus. Hiervoor hebben wij voor al de werkzaamheden een specialist in huis om uw klus te realiseren.

Portfolio / Recente klantcases

Meterkast vervangen, door visiontotaalbouw
Meterkast vervangen
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Meterkast vervangen

Dakrenovatie

Dakrenovatie

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Dakrenovatie

Zonnepanelen leggen
Zonnepanelen leggen
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Zonnepanelen leggen