Laadpaal elektrische auto installeren

24-7 spoedservice

24/7 Spoedreparatie

24/7 Staan wij voor u klaar om alle spoedgevallen z.s.m. te verhelpen!
Binnen 2 uur op locatie

Binnen 2 uur op locatie

Onze specialisten staan binnen 2 uur op locatie, voor een gepaste oplossing!

expert

Expert in totaalbouw

Door het aanbieden van een breed scala aan diensten, is geen klus te gek voor ons!

Spoedreparatie elektra
Spoedreparatie elektra

Laadpaal elektrische auto

De elektrische auto is inmiddels wereldwijd maar zeker in Nederland een bekend fenomeen. Duurzaam, goed voor het milieu en je bespaard er mee op de hoge brandstofkosten. Op diverse plekken zijn er laadpalen voor je elektrische auto beschikbaar. Maar wanneer je er over denkt om een elektrische auto aan te schaffen of wanneer je al in het bezit bent van een elektrische auto, dan is het toch wel zo fijn om een laadpaal voor je elektrische auto aan huis te hebben.

Op deze pagina informeren wij u zo goed mogelijk over uw laadpaal voor uw elektrische auto. Visiontotaalbouw kan uw laadpaal zowel plaatsen als aansluiten!

Bent u er al over uit dat u, uw laadpaal wilt laten plaatsen en aanschaffen door een professionele partij? Neem dan contact op met Visiontotaalbouw. Visiontotaalbouw heeft diverse laadpaalmonteurs in dienst met meerdere jaren ervaring in het plaatsen en aansluiten van laadpalen!

Neem direct contact op om uw laadpaal te laten plaatsen en aan te laten sluiten!

Spoedreparatie elektra wat doen

Welke laadpaal voor elektrische auto?

Wanneer je een laadpaal wilt aanschaffen voor het laden van uw elektrische auto, dan komt u in een wirwar van aanbieders terecht. Maar welke laadpaal kunt u nu het beste kiezen voor het laden van uw elektrische auto aan huis?

Welke laadpaal u het beste kunt kiezen voor het laden van uw elektrische auto is hoofdzakelijk afhankelijk van twee bepalende vragen.

Ten eerste, welk type elektrische auto heeft u? Vaak hebben types / merken / aanbieders van elektrische auto’s een bijpassende lader. Het is altijd aan te raden om een laadpaal van hetzelfde type als uw auto aan te schaffen.

Ten tweede en zeker niet onbelangrijker waar moet de laadpaal geplaatst worden? Is dat binnen in uw garage? Of juist buiten? De locatie van uw laadpaal is dan ook een erg bepalende factor in het type laadpaal!

Toch liever een advies op maat voor uw specifieke situatie? Neem contact op met Visiontotaalbouw. Onze experts die inmiddels jarenlang ervaring hebben in het plaatsen en aansluiten van laadpalen kunt u zich uitgebreid laten adviseren!

Laadpaal elektrische auto laten plaatsen

Om een laadpaal voor uw elektrische auto te laten plaatsen is het verstandig om vooraf een aantal zaken helder te hebben. Bij het laten plaatsen van een laadpaal voor uw elektrische auto is het van belang dat u besloten heeft waar u deze wilt laten aanbrengen. Kiest u voor een staande laadpaal? Of juist voor een hangend laadstation?

In beide gevallen moet de locatie geschikt zijn of geschikt gemaakt worden om uw laadpaal te plaatsen. Het plaatsen van een laadpaal gebeurd veelal aan de buitenmuur van een gebouw of woning, maar tegenwoordig komt het ook steeds vaker voor dat de laadpaal in een garage aangebracht wordt.

Bent u er nog niet over uit waar u, uw laadpaal wilt laten plaatsen of kunt laten plaatsen? Neem contact op met Visiontotaalbouw! Wij kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden bij het laten plaatsen van een laadpaal en kunnen het laten plaatsen van de laadpaal voor uw elektrische auto geheel ontzorgen!

Neem direct contact op voor een advies op maat!

Elektra na laten kijken

Laadpaal elektrische auto laten aansluiten

Wanneer u de laadpaal voor uw elektrische auto heeft aangeschaft en u heeft inmiddels ook vastgesteld waar deze exact geplaats kan worden, dan is het tijd om na het plaatsen de laadpaal aan te sluiten. Niets is namelijk minder belangrijk dan het hebben van een goede stroomvoorziening.

Het aansluiten van een laadpaal voor uw elektrische auto kan een klusje zijn dat zo geklaard is, maar zeker in sommige gevallen is het toch een enorme uitdaging. Wanneer de laadpaal namelijk verderop op het terrein moet worden aangesloten dan is het van belang dat er een stroomverbinding naar het bestaande net wordt aangebracht. Deze moet in veel gevallen worden ingegraven.

Wanneer u, uw kast ophangt aan de muur in de garage is er vaak minder werk benodigd voor het aansluiten van uw laadpaal. Dit komt omdat er minder kabel getrokken hoeft te worden naar het bestaande net. Daar in tegen moeten de kabel natuurlijk netjes worden weggewerkt. Het wegwerken van kabels voeren wij zo uit dat deze niet meer zichtbaar zijn.

In zeer uitzonderlijke gevallen is het niet mogelijk om de kabels helemaal weg te werken. Dit stemmen wij vooraf met u af! Zo weet u voor start van de werkzaamheden hoe de nieuwe situatie er uit komt te zien.

Zelf aan de slag met het aansluiten van de laadpaal voor uw elektrische auto? Het zou kunnen om zelf uw laadpaal voor uw elektrische auto aan te sluiten. Wij raden dit echter af. Niet alleen omdat u werkt met stroomdraden, wat naast eventuele stroomstoten ook kan zorgen voor kortsluiting (met brand als gevolg) achteraf maar ook zeker omdat er bij het aansluiten van een laadpaal vaak gaten geboord moeten worden. Dit is een precies klusje en wanneer u op de verkeerde plaats uit komt dan is er ofwel het risico aan schade op andere kabels of leidingen maar ook op eventuele schade aan muren, behang etc.

Besteed het aansluiten van uw laadpaal uit aan Visiontotaalbouw. Door onze kennis in alle facetten van het aansluiten en plaatsen van uw laadpaal, kunnen wij dit van A tot Z vakkundig voor u verzorgen. Neem direct contact op!

Kosten aansluiten en laten plaatsen laadpaal elektrische auto

De kosten voor het plaatsen en aansluiten van een laadpaal voor uw elektrische auto kunnen nogal uiteenlopen. Dit is afhankelijk van het type laadpaal, of deze geleverd moet worden, waar u deze wilt laten aansluiten en of er nog bijkomende werkzaamheden zijn zoals het ingraven. Wij kunnen u uiteraard een vrijblijvende kostenopgave voor het plaatsen en aansluiten van uw laadpaal voor uw elektrische auto doen toekomen!

Neem direct contact op en krijg inzicht in de kosten voor het laten plaatsen en aansluiten van uw laadpaal!

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Zoals de naam al aangeeft zijn wij gespecialiseerd in totaalbouw. Bent u opzoek naar een bedrijf voor complete renovatie van uw huis, dan bent u bij Visontotaalbouw aan het juiste adres. Ook voor kleine reparaties of storingen staan wij voor u klaar! 

Waarom kiezen voor ons?

  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Storingsdienst
  • Binnen 2 uur op locatie
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Altijd garantie op papier
  • Tot 20 jaar garantie op onze diensten

Hoe wij te werk gaan

Fase 1: Plan

De eerste fase van het proces is het opstellen van een plan. Hiervoor komen we bij u langs om de mogelijkheden te bekijken, zodat we het visueel kunnen maken.

Fase 2: Check

Als we het plan uitgewerkt hebben en overeengekomen over de prijs, dan komen we in de volgende fase van het proces en kunne we de klus gaan inplannen.  

Fase 3 Uitvoering

De derde fase is het uitvoeren van de klus. Hiervoor hebben wij voor al de werkzaamheden een specialist in huis om uw klus te realiseren.

Portfolio / Recente klantcases

Meterkast vervangen, door visiontotaalbouw
Meterkast vervangen
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Meterkast vervangen

Dakrenovatie

Dakrenovatie

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Dakrenovatie

Zonnepanelen leggen
Zonnepanelen leggen
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Zonnepanelen leggen