Dakrenovatie service | Geef uw woning een nieuwe look

Dakrenovatie door experts | Platte en hellende daken

Gratis dakinspectie laten uitvoeren

Je dak aan vervanging toe?

Laat je dak weer tot leven komen met een complete dakrenovatie

Gecertificeerde dakdekkers van Visiontotaalbouw
Dakpannen
Dakrenovatie boerderij

De dakrenovatie service van | Visiontotaalbouw

Een dak is een belangrijk onderdeel van jouw woning of bedrijfspand. Het beschermt je tegen weer en wind en draagt bij aan een goede isolatie en energiebesparing. Maar wat als je dak verouderd is, beschadigd raakt of niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd? Dan is dakrenovatie dé oplossing!

 • Veiligheid: Een verouderd of beschadigd dak kan gevaarlijk zijn. Denk aan loszittende dakpannen of lekkages die voor vochtproblemen kunnen zorgen. Door te kiezen voor dakrenovatie zorg je voor een veilig dak dat jou en je gezin beschermt tegen ongewenste weersinvloeden.

 • Duurzaamheid: Een gerenoveerd dak is niet alleen veilig, maar ook duurzaam. Door te kiezen voor isolatie en duurzame materialen kun je flink besparen op je energierekening en draag je bij aan een beter milieu.

 • Kostenbesparing: Door tijdig te kiezen voor dakrenovatie voorkom je onnodige kosten en schade in de toekomst. Het vervangen van beschadigde dakpannen of het repareren van lekkages kan namelijk flink in de papieren lopen.

 • Esthetiek: Een mooi dak draagt bij aan de uitstraling van jouw woning of bedrijfspand. Met een dakrenovatie kun je kiezen voor nieuwe materialen en kleuren die volledig passen bij jouw wensen en stijl.

 • Waardevermeerdering: Een gerenoveerd dak kan de waarde van jouw woning of bedrijfspand verhogen. Potentiële kopers zijn namelijk bereid om meer te betalen voor een woning met een veilig, duurzaam en mooi dak.

Kies ook voor een veilig, duurzaam en mooi dak met dakrenovatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Samen zorgen we voor een dak dat voldoet aan jouw wensen en eisen!

Dakrenovatie Genderen
Dakrenovatie bitumen & dakpannen

Aanpak van een dakrenovatie

Bij Visiontotaalbouw begrijpen we de essentie van tijdige vervanging van zowel bitumen als dakpannen om de structurele integriteit van uw dak te behouden. Het tijdig vervangen van uw dakbedekking kan het vaak voorkomen dat het dakbeschot of de dakisolatie ook moeten worden vervangen.


Bij het leggen van bitumen of dakpannen hanteert Visiontotaalbouw een vast legprincipe, waarbij consistent dezelfde volgorde wordt gevolgd:


 • 1. Verwijderen van oude dakbedekking;
 • 2. Inspectie van het dakbeschot;
 • 3. Is vervanging nodig? Indien ja, dan wordt het dakbeschot verwijderd en afgevoerd;
 • 4. Inspectie van de isolatie;
 • 5. Is vervanging nodig? Indien ja, dan wordt de isolatie verwijderd en afgevoerd;
 • 6. Nieuwe isolatie aanbrengen;
 • 7. Nieuw dakbeschot aanbrengen;
 • 8. Leggen van de nieuwe bitumen of dakpannen.


Uiteraard worden het dakbeschot en de dakisolatie alleen vervangen als er sprake is van rot of andere schade aan deze delen van het dak. Als uw wens echter is om deze delen van het dak meteen mee te nemen tijdens het leggen van de bitumen of dakpannen, dan kan dit gemakkelijk worden geregeld wanneer het dak toch al open ligt. Dit kan vaak kostenefficiënter zijn.


Wilt u nieuwe bitumen of dakpannen laten leggen? Aarzel dan niet en neem direct contact op met Visiontotaalbouw! Ons team staat klaar om u te helpen met uw dakrenovatiebehoeften en vragen.

Gratis dakinspectie laten uitvoeren
Dakinspectie laten uitvoeren

Gratis dakinspectie dakrenovatie

Wat is er nou mooier dan je eigen huis met als dakbedekking dakpannen? Niets toch? Maar net als met de banden van je auto zijn deze pannen slijtagegevoelig. Al denk je er waarschijnlijk iets minder over na. De APK keuring is een verplicht gegeven vanuit de overheid en zo weet je altijd of je auto nog in goede staat is.

Voor je huis en dak zijn deze keuringen een stuk minder verplicht maar zeker niet minder belangrijk. Je moet er niet aan denken dat de plaats waar al je persoonlijke eigendommen liggen opgeslagen en volledig is bekleed met meubels en de vloeren voorzien van vloerbedekking, laminaat of andere mooie afwerking.

Gelukkig is er iets vergelijkbaars als de APK-keuring. Bij Visiontotaalbouw hebben we dan ook de dakinspectie in het leven geroepen. De dakinspectie is helemaal gratis en brengt voor u dan ook geen kosten mee.

GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Geslaagde projecten

Hoe kan u ons contacteren?

Telefonisch
contact

2

Offerte

aanvragen

3

Mail 

contactmoment

4

Contact formulier website

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking vervangen

Uw dak beschermt u en uw huis tegen weersinvloeden en biedt privacy. Het is belangrijk dat het in goede staat is en dat u het regelmatig onderhoudt. Als uw bitumendakbedekking oud, beschadigd of gebarsten is, is het tijd om te overwegen om het te vervangen.

Wat biedt Visiontotaalbouw?

Visiontotaalbouw is gespecialiseerd in het vervangen van bitumendakbedekking en biedt u hoogwaardige producten en professionele installatiediensten. Onze ervaren en gekwalificeerde professionals zorgen ervoor dat uw nieuwe bitumendakbedekking wordt geïnstalleerd volgens de hoogste normen

Voordelen:

 • Langer meegaand dan traditionele dakbedekking
 • Bestand tegen weersinvloeden en veroudering
 • Verbetert de uitstraling van uw huis
 • Verhoogt de waarde van uw huis
 • Biedt uitstekende bescherming tegen regen, wind en sneeuw


Als u op zoek bent naar een bedrijf om uw bitumen dakbedekking te vervangen, kijk dan niet verder dan Visiontotaalbouw. Onze hoogwaardige producten en professionele installatiediensten zorgen ervoor dat uw dak er beter uitziet en beter presteert dan ooit tevoren. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of om een afspraak te maken.

En ga direct aan de slag in je eigen tuin!